Πίρλο: «Τέσσερα λάθη σε δύο αγώνες του Champions League είναι πάρα πολλά»

Ο Αντρέα Πίρλο δεν κρύφτηκε μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Πόρτο (3-2) στη φάση των «16» του Champions League.

Πίρλο: «Τέσσερα λάθη σε δύο αγώνες του Champions League είναι πάρα πολλά»

Πικραμένος αλλά ψύχραιμος, ο Αντρέα Πίρλο στη πρώτη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν για τη Γιουβέντους, τον αποκλεισμό στους «16» του Champions League, παρά τη νίκη (3-2) απέναντι στην Πόρτο, στην επαναληπτική μεταξύ τους αναμέτρηση στο Τορίνο (α' ματς ήττα με 2-1): «Τέσσερα λάθη σε δύο αγώνες του Champions League είναι πάρα πολλά. Είναι φυσιολογικό να αποκλειστείς» είπε στον Sky Italia, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δουλεύω σε ένα έργο που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και έχει ένα ευρύτερο όραμα. Αυτή η χρονιά είναι μόνο η αρχή, οπότε συνεχίζω να δουλεύω ήρεμα. Εάν αισθάνομαι πίεση αυτούς τους μήνες; Δεν είμαι χαρούμενος επειδή ήθελα να προχωρήσουμε στο Champions League», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους.

«Δεν κάναμε τίποτα λάθος όταν αποκτήσαμε αριθμητική υπεροχή, η μόνη λύση ήταν να τους ανοίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να γεμίσουμε την περιοχή καλά. Ετσι άλλωστε ήρθαν τα γκολ. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, είχαμε αμέσως την ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα με το Μοράτα. Μετά ήρθε το πέναλτι και έγινε ένα άλλο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο πρωτάθλημα γιατί είμαστε μόνο στο Μάρτιο και έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».