Το post του Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Παρί (pic)

Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στο instagram εξέφρασε τη λύπη για τον αποκλεισμό της Παρί από την προημιτελική φάση του Champions League. 

Το post του Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Παρί (pic)

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε για δεύτερη φορά την ήττα (1-2) στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Champions League. Αντιθέτως, η "Βασίλισσα" συνεχίζει στο θεσμό με στόχο την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού τροπαίου.

Ο Νεϊμάρ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του που θα τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθειά της να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Όμως, μέσω instagram εξέφρασε τη λύπη του για τον αποκλεισμό της Παρί, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια:

"Είμαι λυπημένος για την ήττα, αλλά ακόμα πιο λυπημένος που δεν ήμουν στο χορτάρι για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αυτό που με κάνει υπερήφανο, είναι που είδα την προσπάθεια απ' όλους. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ζήτω η Παρί!", έγραψε ο Νεϊμάρ.

Estou triste pela derrota, muito mais triste por não estar em campo ajudando meus companheiros!! O que me deixa orgulhoso é ver o esforço de todos. Parabéns mon gars, ALLEZ PARIS ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) στις