Champions League: Οριστικά το Σίτι – Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ

Στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, το «Ετιχάντ», θα πραγματοποιηθεί οριστικά η ρεβάνς των «πολιτών» με την Γκλάντμπαχ στις 16 Μαρτίου για τους «16» του Champions League. Εκκρεμεί η απόφαση για το Λίβερπουλ – Λειψία.

Champions League: Οριστικά το Σίτι – Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ

Στο Μάντσεστερ και το «Ετιχάντ» θα πραγματοποιηθεί τελικά ο επαναληπτικός αγώνας της Σίτι με την Γκλάντμπαχ για την φάση των «16» του Champions League. Το πρώτο ματς των δύο συλλόγων είχε διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο των μέτρων που ισχύουν για τα ταξίδια μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας.

Παρότι όμως υπήρχε αρχικά το ενδεχόμενο να γίνει σε ουδέτερη έδρα και η ρεβάνς των δύο ομάδων, τελικά σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο «SkySports» η UEFA επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο «άντρο» των «γαλάζιων» στις 16 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πάρει τη νίκη με 2-0 και πλέον θα κληθεί τουλάχιστον να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ στον επαναληπτικό στο «σπίτι» της, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκρισή της στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αντίθετα, στον «αέρα» είναι ακόμα η υπόθεση που αφορά τον τόπο διεξαγωγής του Λίβερπουλ – Λειψία, καθώς το πιθανότερο είναι η ρεβάνς των δύο ομάδων να μην γίνει στις 10 Μαρτίου στο «Άνφιλντ» αλλά στο «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης.

Λειψία και Γκλάντμπαχ έχουν διαφορετικούς κανονισμούς για την πανδημία του κορονοϊού και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αν οι «κόκκινοι ταύροι» αγωνιστούν κανονικά στην Αγγλία κόντρα στους «κόκκινους», τότε κατά την επιστροφή τους στην Γερμανία θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 10 ημερών.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται οριστικές αποφάσεις ενός της εβδομάδας, ενώ σημειώνεται πως στο πρώτο ματς οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν πάρει τη νίκη με 2-0 που τους φέρνει «αγκαλιά» με την είσοδό τους στους «8» του ευρωπαϊκού θεσμού.