Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ και ο Μπενζεμά ενόψει Αταλάντα

Απών από την πρώτη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League θα είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα προβλήματα του Ζινεντίν Ζιντάν στον καταρτισμό της αποστολής.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ και ο Μπενζεμά ενόψει Αταλάντα

Αποδεκατισμένη χωρίς υπερβολή θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο το βράδυ (10:00) της ερχόμενης Τετάρτης (24/2), στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Το νέο πρόβλημα που ήρθε να προστεθεί στα υπάρχοντα ακούει στο όνομα του Καρίμ Μπενζεμά. Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, τις οποίες δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεράσει, μολονότι δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της «βασίλισσας» με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ το περασμένο Σάββατο (20/2).

Κατόπιν τούτου δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της Ρεάλ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την επικίνδυνη ιταλική ομάδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επιτείνοντας έτσι τον «πονοκέφαλο» του τεχνικού των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν.

Κι αυτό γιατί ο Μπενζεμά θα είναι ο... ένατος ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων που τίθεται νοκ άουτ από τη συνάντηση με την Αταλάντα. Έχουν ήδη προηγηθεί οι οριστικές απουσίες των Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Αζάρ, Ράμος, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Οντριοθόλα και Μαρσέλο!