Πέρασε αλλά δεν... ακούμπησε η Λίβερπουλ

Παιχνίδι ρουτίνας έγινε στο «Άνφιλντ» εκεί όπου η Λίβερπουλ υπερασπίστηκε το 5-0, σκορ με το οποίο είχε κερδίσει την Πόρτο στο «Ντραγκάο».

Πέρασε αλλά δεν... ακούμπησε η Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Κλοπ έκαναν συντήρηση δυνάμεων αφού ακολουθεί ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα κι έτσι το τελικό 0-0 ήταν τόσο «φτωχό», όσο και το θέαμα πο παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες που χρησιμοποίησαν, μιας και το σκορ του πρώτου αγώνα τους έδινε αυτό το δικαίωμα. Ιδιαίτερα οι «δράκοι» είχαν 9 νέα πρόσωπα στο αρχικό τους σχήμα σε σχέση με αυτό της πρώτης μάχης με τη Λίβερπουλ, ωστόσο, ούτε απόψε μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία των Άγγλων που έπαιξαν με «σβηστές τις μηχανές τους».

Διαιτητής: Φέλιξ Ζβάγερ (Γερμανία)
Κίτρινες: Χέντερσον - Αντρέ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (62΄ Ινγκς), Γκόμες, Χέντερσον, Μορένο, Μανέ (74΄ Σαλάχ), Λαλάνα, Τσαν (80΄ Κλαβάν), Ματιπ

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Αμπουμπακάρ (80΄ Πασιένσια), Τόρες, Κορόνα, Γουάρις (68΄ Περέιρα), Αντρέ (62΄ Σέρτζιο Ολιβέιρα), Ρέγες, Φελίπε, Νταλοτ, Κόστα