Λιποθυμικό επεισόδιο του Μοράτα στα αποδυτήρια του Ντραγκάο μετά το Πόρτο - Γιουβέντους!

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, εξήρε την αφοσίωση του Άλβαρο Μοράτα, στην ομάδα, αναφέροντας ότι ο Ισπανός, που ταλαιπωρούνταν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, λιποθύμησε στα αποδυτήρια του «Ντραγκάο» μετά την ήττα από την Πόρτο.

Λιποθυμικό επεισόδιο του Μοράτα στα αποδυτήρια του Ντραγκάο μετά το Πόρτο - Γιουβέντους!

Μετά την ήττα (2-1) από την Πόρτο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, ο Αντρέα Πίρλο δεν αναφέρθηκε μόνο στις δυσκολίες ανατροπής του αποτελέσματος στο Τορίνο, αλλά, στο τρίτο ...ημίχρονο της αναμέτρησης του «Ντραγκάο», έκανε ειδική μνεία στον Άλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός που, ταλαιπωρούνταν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και στο φινάλε του αγώνα είχε την ευκαιρία να ισοφάρισει μετά το τέλος του αγώνα με τους «δράκους» λιποθύμησε.

Κάτι που αποκάλυψε, εκθειάζοντας την προσφορά του, ο Ιταλός τεχνικός:

«Δεν ήταν καλά πριν τον αγώνα και δεν είναι καλά μετά το παιχνίδι. Τις προηγούμενες ημέρες δεν προπονήθηκε λόγω μίας ίωσης, αλλά ήθελε να παίξει και να μας βοηθήσει. Μετά το τέλος του αγώνα, ξάπλωσε και λιποθύμησε. Ήταν συγκλονιστική η προσπάθεια του», ανέφερε ο προπονητής της «γηραιάς κυρίας».