Νεϊμάρ για Μπαρτσελόνα: «Ένα από τα τρία ματς που ήθελα να παίξω περισσότερο»

Τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του λόγω τραυματισμού, εξέφρασε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Νεϊμάρ, ενόψει της αποψινής (16/2, 22.00) αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Νεϊμάρ για Μπαρτσελόνα: «Ένα από τα τρία ματς που ήθελα να παίξω περισσότερο»

Ένας ακόμα τραυματισμός ταλαιπωρεί εδώ και λίγες μέρες τον Νεϊμάρ, ο οποίος μάλιστα θα του κοστίσει τη συμμετοχή σε ένα από τα παιχνίδια όπου ήθελε να παίξει περισσότερο από τα άλλα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα είναι στη σύνθεση της ομάδας του απόψε (22.00) στο «Καμπ Νου», καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό προσαγωγό κατά την πρόσφατη συνάντηση για τη Ligue 1 με αντίπαλο την Καέν.

Κατά συνέπεια, ο επιθετικός των «πρωτευουσιάνων» δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του την Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο μάλιστα να εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός με σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο, στην οποία ανέφερε:

«Ένα από τα τρία τοπ ματς όπου ήθελα να παίξω...».

Το διάστημα στο οποίο ο Νεϊμάρ θα χρειαστεί να παραμείνει νοκ άουτ υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα. «Υπέστη τραυματισμό στον αριστερό προσαγωγό. Όπως φάνηκε μετά τις εξετάσεις, θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις», ήταν η σχετική ενημέρωση της Παρί προ λίγων ημερών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Νεϊμάρ και φυσικά για την Παρί, ωστόσο, είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι πιθανό να χάσει ακόμα και το δεύτερο ματς με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Champions League. Όλα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του...