Γιουβέντους: Χωρίς Μπονούτσι, Ντιμπάλα και Κουαδράδο κόντρα στην Πόρτο

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (17/2) την Πόρτο στο «Ντραγκάο» χωρίς τους Λεονάρντο Μπονούτσι, Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Κουαδράδο.

Γιουβέντους: Χωρίς Μπονούτσι, Ντιμπάλα και Κουαδράδο κόντρα στην Πόρτο

Έχοντας τρεις απουσίες θα αντιμετωπίσει η Γιουβέντους την Τετάρτη (17/2) την Πόρτο στο «Ντραγκάο». Ο Αντρέα Πίρλο, πιο συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό αμυντικό Λεονάρντο Μπονούτσι που είναι τραυματίας και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Αυτές οι δύο απουσίες έρχονται να προστεθούν στον τραυματισμό του Κολομβιανού Χουάν Κουαδράδο, για τον οποίο ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει για τουλάχιστον δέκα ημέρες, μετά τον τραυματισμό του το Σάββατο στον ιγνυακό τένοντα.

Ο Ουαλός μέσος, Άαρον Ράμσεϊ, που έμεινε εκτός τις δύο τελευταίες εβδομάδες λόγω μυϊκών προβλημάτων, επανέρχεται στην αποστολή της ομάδας του Τορίνο, στην οποία θα συμπεριληφθούν για το ταξίδι στην Πορτογαλία και οι Μπονούτσι, Ντιμπάλα, προκειμένου να βρίσκονται κοντά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως τόνισε ο Πίρλο.