Στο Βουκουρέστι το Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι

Στο Βουκουρέστι θα διεξαχθεί τελικά ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τσέλσι για τη φάση των «16» του Champions League.

Στο Βουκουρέστι το Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι

Ακόμα μια αλλαγή έδρας σε τόπο διεξαγωγής αναμέτρησης του Champions League! Τα προβλήματα με την πανδημία οδήγησαν στην αλλαγή έδρας και του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο την Τσέλσι.

Ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανάμεσα στην ομάδα της Μαδρίτης και του Λονδρέζους θα διεξαχθεί στη Ρουμανική πρωτεύουσα.

Το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προγραμματισμένο για τις 23 του Φλεβάρη όμως δεν θα γίνει στην Ισπανία, αλλά στην Arena Nationala του Βουκουρεστίου, στη Ρουμανία.

Ο επαναληπτικός, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα γίνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 17 Μαρτίου.

Όπως έχει κάνει γνωστό η UEFA το παιχνίδι της Λειψία με τη Λίβερπουλ θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και συγκεκριμένα στην «Πούσκας Αρένα» την Τρίτη (16/2, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Στις 24 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του Champions League. Το πρώτο ματς δεν θα γίνει στο Borussia-Park, αλλά στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης.