Champions League: Το Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι πάει στη Βαρσοβία (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι για τους «16» του Champions League θα έχει άλλον τόπο διεξαγωγής και συγκεκριμένα τη Βαρσοβία.

Champions League: Το Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι πάει στη Βαρσοβία (pic)

Ένας ακόμα αγώνας για τον γύρο των «16» του Champions League αλλάζει έδρα, μετά το ζευγάρι Λειψία - Λίβερπουλ, το οποίο, όπως ανακοίνωσε επισήμως η UEFA, πρόκειται να διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Λειψία - Λίβερπουλ: Θα γίνει και επίσημα στη Βουδαπέστη

Ο λόγος γίνεται για το πρώτο παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 22:00.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Άντζελο Μαντζιάντε του Sky Sport, ο αγώνας των «ροχιμπλάνκος» με τους Λονδρέζους δεν πρόκειται να διεξαχθεί στη Μαδρίτη. Ο λόγος είναι τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν στην ισπανική πρωτεύουσα εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, που θα οριστικοποιεί το γεγονός της διαφοροποίησης του τόπου διεξαγωγής του ματς Ατλέτικο - Τσέλσι για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.