Ολυμπιακός: Επειγόντως μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μεταγραφές, δυο ακραίων μπακ και ενός σέντερ φορ για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά πρώτα απ όλα πρέπει να ασχοληθεί με τα ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για να ευχαριστήσει τον απογοητευμένο κόσμο του.

Ολυμπιακός: Επειγόντως μεταγραφές

To να προκρίνεσαι στα νοκ άουτ παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ με τρεις βαθμούς, ισόβαθμος με τον τελευταίο, χάρη στο εκτός έδρας γκολ, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά η… ιστορία έγραψε ότι ο Ολυμπιακός για μια ακόμη χρονιά θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, καθώς ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις δυο γκολ σε έξι ματς και για πρώτη φορά στην Ιστορία του πέρασε χάρη σε αποτέλεσμα αδιάφορης ομάδας, της Σίτι που κέρδισε τη Μαρσέιγ. Όχι ότι η γαλλική ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά εμείς κοιτάμε τα δικά μας και ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Η περιπέτεια του Χασάν, με τον Αιγύπτιο να έχει προβλήματα υγείας και να είναι άγνωστος ο χρόνος της επιστροφής του, επιτάσσει την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενώ πρέπει να βρεθούν και νέα ακραία μπακ, αφού μεταγραφές έγιναν, αλλά έβγαλαν τα συκώτια τους οι Χολέμπας, Ραφίνια. Οι νέοι πλην του Εμβιλά δεν πέτυχαν, ενώ οι δυο… ηλικιωμένοι μπακ αποκτήθηκαν για αλλαγές και βρέθηκαν βασικοί. Η αποβολή του Σεμέδο προσθέτει ακόμη ένα πρόβλημα για τα ματς του Φεβρουαρίου, ενώ η κλήρωση μπορεί να φέρει θηρία όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα.

Βλέπουμε όμως πολύ μακριά αν ασχοληθούμε από τώρα με το Γιουρόπα, γιατί προηγούνται τα ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όπου εκεί είναι και ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο πρώτος κύκλος της Ευρώπης έκλεισε με πρόκριση, όχι όμως με ένδοξο τρόπο, και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος, παρά μόνο για κάποια εικοσάλεπτα στο Μάντσεστερ και στο Πόρτο και ένα ημίχρονο στη Μασσαλία.

Αρκούν όμως αυτά; Αν κρατήσεις μόνο την πρόκριση, ναι, αλλά υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα του Μαρτίνς. Δημιούργησε προσδοκίες, που μπορεί να εκπληρωθούν το νέο έτος, με καλές μεταγραφές και τον κορονοϊό μακριά από τον Ρέντη.