Ζιντάν: «Δεν θα γίνω ο Φέργκιουσον της Ρεάλ» (vid)

Ο Ζινεντίν Ζίνταν μίλησε για τη νίκη-πρόκριση στην Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League, αλλά και το μέλλον του στην ισπανική ομάδα.

Ζιντάν: «Δεν θα γίνω ο Φέργκιουσον της Ρεάλ» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 επί της Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Champions League. Ο Ζινεντίν Ζίνταν δήλωσε ευχαριστημένος για την επιτυχία των «μερέχνες», ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του:

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαι ο Φέργκιουσον της Ρεάλ, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να απολαύσω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ και μου αρέσει να είμαι εδώ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι στιγμές της ζωής. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα, ωστόσο δεν ξέρω μέχρι πότε. Βρίσκομαι αρκετό καιρό στην Ισπανία και στην Μαδρίτη και θέλω να συνεχίσω», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός.

Στην συνέχεια, ο Ζιντάν σχολίασε την απόδοση των παικτών του: «Στο τέλος είμαστε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Είναι οι πιο σημαντικοί. Παλεύω μαζί τους, ετοιμάζω πράγματα αλλά αυτοί είναι που παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο και είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

Κλείνοντας, ο προπονητής της Ρεάλ μίλησε για την αλλαγή εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στα τελευταία: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορείς πάντα να παίζεις καλά, είναι αδύνατο. Θα προσπαθούμε πάντα να νικάμε, οι παίκτες θέλουν πάντα να παίζουν καλά».