Ολυμπιακός – Πόρτο 0-2: Κριτική παικτών: Μόνο ο Σα δεν έφταιγε

Ο Ραντζέλοβιτς έδειξε «κάτι» στην ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο (0-2), ο Φορτούνης είχε κάποιες εκλάμψεις και σίγουρα ο Σα δεν έφερε καμία ευθύνη για τα δύο γκολ. «Ναυάγιο» η εικόνα των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός – Πόρτο 0-2: Κριτική παικτών: Μόνο ο Σα δεν έφταιγε

ΣΑ: Φυσικά και δεν ευθυνόταν σε κανένα από τα δύο γκολ που πέτυχε η Πόρτο. Είναι και ο παίκτης που έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης της ήττας.
ΡΑΦΙΝΙΑ: Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, κάπως πήγε να ανεβάσει ρυθμό στο δεύτερο μέρος, για περίπου 15 λεπτά τον «αισθάνθηκε» η Πόρτο, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Θα χάσει μάλιστα λόγω της κάρτας και το πρώτο ματς στους «32» του Europa League.
ΣΕΜΕΔΟ: Δεν ήταν κακός ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος καθάρισε αρκετές περιπτώσεις από το πεδίο δράσης του. Μουντζούρωσε την εικόνα του με την αποβολή του στο 79’.

ΣΙΣΕ: Και καλές, και κακές στιγμές είχε ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος ήταν καθοριστικός σε κάποια διωξίματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και επιπόλαιος σε ορισμένες μεταβιβάσεις του.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Από δική του αφέλεια μπήκε μπροστά στο σκορ η Πόρτο και σε γενικές γραμμές δεν έπιασε σε καμία περίπτωση υψηλά στάνταρ απόδοσης.

ΕΜΒΙΛΑ: Κακό το πρώτο ημίχρονο για τον Γάλλο, μέτριο το δεύτερο. Δεν ήταν ο εμβιλά που ξέραμε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε την φοβερή πάσα στην σούπερ ευκαιρία του Μασούρα στο 15’, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Λίγα πράγματα από τον Κρητικό χαφ.

ΚΑΜΑΡΑ: Ο Καμαρά που είδαμε κόντρα στην Πόρτο δεν θύμιζε σε τίποτα τον Καμαρά που ξέρουμε. Εκτός αγώνα ο Αφρικανός που έδωσε άρον-άρον τη θέση του στον Φορτούνη στο 35’, μπας και κατάφερνε να κάνει κάτι το αξιόλογο επιθετικά ο Ολυμπιακός.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Τον ξελάσπωσε με τον Βόλο, αλλά με την Πόρτο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, καθώς κινήθηκε σε ρηχά νερά και αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Φιλότιμος ο Μάριος, έκανε ό,τι μπορούσε όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, είχε και μία τελική, αλλά επί της ουσίας οι αμυντικοί της Πόρτο δεν τον «αισθάνθηκαν» ιδιαίτερα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε την τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 54’ για να ισοφαρίσει σε μία φάση που ήταν του… χεριού του (ή του ποδιού του). Ξέχωρα από αυτή τη φάση, δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες καλές ενέργειες, από τα δικά του πόδια θα μπορούσε να σκοράρει στο 54’ ο Ελ Αραμπί, όμως, και αυτός από κάποιο σημείο και μετά δεν άντεξε λόγω και των ενοχλήσεων που είχε στον οπίσθιο μηριαίο.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 65’ έδωσε πνοή στο επιθετικό κομμάτι, προκαλώντας μία αναστάτωση από την πλευρά του Ζαϊντού.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε και φάνηκε ελάχιστα. Δεν απείλησε ουσιαστικά την Πόρτο.

ΜΠΑ: Μπήκε στο 79’ αντί του Ελ Αραμπί και εξαιτίας της αποβολής του Σεμέδο. Μπήκε σε ένα σημείο που δεν μπορεί να κριθεί.