Μάντσεστερ Σίτι – Μαρσέιγ: Η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Γκουαρντιόλα

Πολλές αλλαγές από πλευράς Γκουαρντιόλα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μαρσέιγ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, αλλά δίχως παίκτες από την Κ23.

Μάντσεστερ Σίτι – Μαρσέιγ: Η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Γκουαρντιόλα

Το ‘πε και το ‘κανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Αποφάσισε να αφήσει αρκετούς βασικούς παίκτες του στον πάγκο λόγω του ερχόμενου ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αγωνιστούν κόντρα στην Μαρσέιγ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League (9/12, 22.00), δεν είναι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Το σημαντικό είναι ότι ενώ μετά το παιχνίδι με την Φούλαμ είπε ότι θα έδινε ευκαιρίες και σε παίκτες από την Κ23, τελικά τους κράτησε στον πάγκο και δεν τους έδωσε φανέλα βασικού.

Με λίγα λόγια, ο Γκουαρντιόλα επέλεξε τον Αμερικανό Στέφεν για τα γκολπόστ αντί του βασικού Έντερσον. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ο 19χρονος Έρικ Γκαρσία με τον Λαπόρτ, δεξί μπακ ο Γουόκερ και αριστερό μπακ ο Ακέ που παίζει κατ’ ανάγκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι στόπερ.

Στην τριάδα των χαφ είναι οι Γκουντογκάν, Φερναντίνιο και Φόντεν, ενώ επιθετική τριπλέτα οι Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα και Φεράν Τόρες.

Κατά συνέπεια, στον πάγκο είναι οι Στέρλινγκ, Ζεσούς, Ντε Μπρόινε, Μεντί, Κάνσελο, Αγκουέρο και Στόουνς, ενώ ο γκολκίπερ Έντερσον δεν είναι καν στην αποστολή, όπως και ο Ρόντρι.

Στην αντίπερα όχθη, η Μαρσέιγ κατεβαίνει με τον Μανταντά στα γκολπόστ, τους Σακάι (δεξιά), Άλβαρο, Μπελέρντι και Ναγκατόμο (αριστερά) στην άμυνα, τους Καμαρά, Σανσόν και Γκεγιέ στα χαφ και τριάδα μπροστά τους Τοβέν, Παγιέτ και Ζερμέν.