Δίχως Φορτούνη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Πόρτο!

Μία τεράστια έκπληξη θα έχει τελικά ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με την Πόρτο (9/12, 22.00), καθώς ο Κώστας Φορτούνης έχει ενοχλήσεις και θα αντικατασταθεί από τον Μασούρα.

Δίχως Φορτούνη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Πόρτο!

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Κώστας Φορτούνης δεν μπορεί να βοηθήσει από το ξεκίνημα του αγώνα με την Πόρτο (9/12, 22.00). Ο διεθνής άσος είχε ενοχλήσεις πίσω στο πόδι και παρότι υπήρχε η αρχικά αίσθηση ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, τελικά ο Μαρτίνς τον αφήνει στον πάγκο και βάζει στη θέση του τον Γιώργο Μασούρα, γιατί δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για τον Ολυμπιακό καθώς την τελευταία προπόνηση την έβγαλε κανονικά, αλλά από το πρωί της Τετάρτης (9/12), ο Φορτούνης έβλεπε ότι το «τσίμπημα» που είχε στον οπίσθιο μηριαίο, δεν τον είχε αφήσει σε ησυχία και εν τέλει αποδείχθηκε καθοριστικό, ώστε να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Ο Μασούρας λοιπόν από εκεί που έβλεπε να χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Βρουσάι, τελικά θα ξεκινήσει κόντρα στην Πόρτο εξαιτίας του προβλήματος του Φορτούνη, τον οποίο ο Μαρτίνς είδε να μην είναι στο 100% και προτίμησε να τον έχει στον πάγκο ως έξτρα λύση για το δεύτερο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα δεν έχει εκπλήξεις, αφού θα πάει στο σχήμα και στα πρόσωπα που είχε επιλέξει κόντρα στην Μαρσέιγ στην Μασσαλία.

Εν ολίγοις, ο Σα στα δοκάρια, οι Ραφίνια (δεξιά), Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας (αριστερά) στην άμυνα, οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά τριάδα στα χαφ, οι Μασούρας και Βρουσάι στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.