Βασικός ο Τσιμίκας στο Μίντιλαντ – Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας παίρνει φανέλα βασικού στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μίντιλαντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βασικός ο Τσιμίκας στο Μίντιλαντ – Λίβερπουλ

O Γιούργκεν Κλοπ δίνει φανέλα βασικού στον Κώστα Τσιμίκα. Το αποψινό ματς (9/12, 19.55) με την Μίντιλαντ στην Δανία είναι αδιάφορο σε ό,τι έχει να κάνει με την βαθμοθηρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γερμανός τεχνικός δεν το αντιμετωπίζει με την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Ναι μεν έχει αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που χρησιμοποιεί συνεχώς στην Λίβερπουλ, ωστόσο, δίνει τη δυνατότητα σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, να αρπάξουν την ευκαιρία και να τον «πονοκεφαλιάσουν» ευχάριστα ενόψει της συνέχειας.

Ο Τσιμίκας λοιπόν εντάσσεται στο πλαίσιο του ροτέισον που αποφάσισε να κάνει ο Κλοπ, ο οποίος θα παίξει για τρίτη φορά βασικός με τη φανέλα των «κόκκινων».

Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην ενδεκάδα μπορεί να μην ήταν σε μία ευχάριστη βραδιά για την Λίβερπουλ (στην ήττα με 0-2 από την Αταλάντα στο Άνφιλντ), αλλά το γεγονός ότι ο Κλοπ του ξαναδίνει φανέλα βασικού για δεύτερο σερί παιχνίδι Champions League, δείχνει και το πόσο πολύ τον εμπιστεύεται ως μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Ρόμπερτσον, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο στην Δανία.

Ο Τσιμίκας είχε αγωνιστεί επίσης βασικός στον εκτός έδρας αγώνα για το Λιγκ Καπ Αγγλίας με την Λίνκολν, όπου είχε νικήσει η Λίβερπουλ με 7-2, ενώ έχει ακόμη μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στο Champions League στο εκτός έδρας εκκωφαντικό 5-0 επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο.