Μέσι vs Ρονάλντο: Αντίπαλοι ξανά! (vid)

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι στο ματς Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους (8/12, 22:00) για την 6η αγωνιστική του Champions League σε μία ιστορική συνάντηση. Το εκπληκτικό βίντεο σε περιγραφή Γκάρι Λίνεκερ.

Μέσι vs Ρονάλντο: Αντίπαλοι ξανά! (vid)

Σχεδόν δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία συνάντηση των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League. Στη La Liga όταν ο Πορτογάλος άσος αγωνιζόταν ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο φίλαθλος κόσμος απολάμβανε τις συγκρούσεις του, όμως μετά τη μεταγραφή στην Γιουβέντους το 2018, αυτές εξέλειψαν.

Όταν στην έναρξη της φετινής σεζόν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους κληρώθηκαν μαζί στον 7ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής, άπαντες ενθουσιάστηκαν με την προοπτική ακόμα μίας μεγάλης «μάχης» μεταξύ των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Τελικά, αυτή δεν ήρθε στις 28 Οκτωβρίου 2020, όταν Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα τέθηκαν αντιμέτωπες στο Τορίνο, με τους Καταλανούς τελικά να παίρνουν τη νίκη με 0-2. Ο Αργεντινός άσος μπορεί να αγωνίστηκε, σκοράροντας μάλιστα με πέναλτι στο 90'+1, όμως ο Πορτογάλος απουσίαζε λόγω κορονοϊού.

Την 6η και τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο, τίποτα δεν σταθεί εμπόδιο στη μεγάλη τους μάχη. Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί στο Καμπ Νου την Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης (8/12, 22:00) και φυσικά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στους δύο άσους.

Ο Γκάρι Λίνεκερ διηγείται τα κατορθώματα Μέσι - Ρονάλντο!

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία για τη νέα τους συνάντηση είναι διάχυτος και τίποτα δεν περιγράφει καλύτερα αυτά τα συναισθήματα από το εκπληκτικό βίντεο του BT Sport, το οποίο αναδιηγείται, σε περιγραφή Γκάρι Λίνεκερ τα σπουδαία κατορθώματα αμφότερων, πριν τη μεγάλη αποψινή (8/12, 22:00) τους μάχη.

Δείτε το απίστευτο VIDEO: