Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Καβάνι και Μαρσιάλ στη Λειψία για την πρόκριση

Απόντες από την κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λειψία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα είναι οι επιθετικοί των «κόκκινων διαβόλων» Έντινσον Καβάνι και Αντονί Μαρσιάλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Καβάνι και Μαρσιάλ στη Λειψία για την πρόκριση

Αποδυναμωμένη στη γραμμή πυρός της θα εμφανιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αυριανό (8/12) καθοριστικό αγώνα με τη Λειψία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν πως οι Έντινσον Καβάνι και Αντονί Μαρσιάλ είναι τραυματίες και για τον λόγο αυτό δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τη Γερμανία. Τις προσπάθειες των συμπαικτών του δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά και να ενισχύσει ούτε ο τιμωρημένος Φρεντ.

Η Γιουνάιτεντ συμμετέχει στον 8ο όμιλο, όπου γίνεται χαμός για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η αγγλική ομάδα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λειψία ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας από 9 βαθμούς, με την Μπασακσεχίρ στους 3 να είναι ήδη αποκλεισμένη και από το Europa League.

Στην αυριανή τελευταία αγωνιστική η Μάντσεστερ χρειάζεται έναν βαθμό στο σπίτι της Λειψίας για να προκριθεί σε βάρος της γερμανικής ομάδας στην ισοβαθμία, καθώς ο πρώτος αγώνας στο νησί είχε λήξει με 5-0 υπέρ των γηπεδούχων. Κι όλα αυτά με δεδομένο πως οι πολύ ανώτεροι Γάλλοι θα επιβληθούν των πρωτοεμφανιζόμενων Τούρκων.