Βίλας-Μπόας: «Ονειρευόμαστε πρόκριση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού»

Στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Champions League αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας – Μπόας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (4/12) αγώνα με τη Νιμ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Βίλας-Μπόας: «Ονειρευόμαστε πρόκριση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού»

Με ένα πλατύ χαμόγελο παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μαρσέιγ Αντρέ Βίλας – Μπόας στην σημερινή (3/12) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του αυριανού (4/12) αγώνα με αντίπαλο την Νιμ για την 13η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των Μαρσεγιέζων αναφέρθηκε στη νίκη (2-1) της ομάδας του μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ολυμπιακό για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ παράλληλα σημείωσε πως ονειρεύεται μελλοντική πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης στο τρίτο γκρουπ του θεσμού που οδηγεί στους «32» του Europa League και αποκάλυψε πως τον Γενάρη θα κινηθεί για την απόκτηση ενός νέου επιθετικού.

«Είμαστε ανακουφισμένοι που πετύχαμε αυτή τη νίκη έστω κι αν ήρθε αργά, αφού έχουμε ήδη αποκλειστεί. Τουλάχιστον βάλαμε τέλος στο αρνητικό σερί και τώρα μπορούμε να ονειρευτούμε κάτι καλύτερο για μια μελλοντική πρόκριση», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του στο Σαμπιονά:

«Δεν υπάρχει η πίεση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε αυτή την…υποχρέωση. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Μας λείπει πολύ ένα φορ περιοχής, θα προσπαθήσουμε τον Ιανουάριο να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρσέιγ βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος σε 10 αγώνα που έχει δώσει και απέχει τέσσερις πόντους από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βέβαια έχει δύο ματς περισσότερα.

Όσον αφορά το Champions League οι Μαρσεγιέζοι ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση του τρίτου γκρουπ της διοργάνωσης και στην τελευταία αγωνιστική (9/12) φιλοξενούνται από την Σίτι στο Μάντσεστερ, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πόρτο.