Καοϊμίν Κέλεχερ: «Για αυτό είμαστε εδώ, για αυτό δουλεύω» (vid)

Ο Καοϊμίν Κέλεχερ είναι από το βράδυ της Τρίτης το κεντρικό πρόσωπο στο Λίβερπουλ. Ο νεαρός τερματοφύλακας αντικατέστησε τον τραυματίας Άλισον και έγινε μόλις ο δεύτερος πορτιέρε στην ιστορία του κλαμπ που δεν δέχεται γκολ σε αγώνα Champions League.

Καοϊμίν Κέλεχερ: «Για αυτό είμαστε εδώ, για αυτό δουλεύω» (vid)

O Καοϊμίν Κέλεχερ ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αντικατέστησε τον τραυματίας Άλισον και έγινε μόλις ο δεύτερος πορτιέρε στην ιστορία του κλαμπ που δεν δέχεται γκολ σε αγώνα Champions League. Ο πρώτος είναι ο Κρις Κίρκλαντ πριν από 18 χρόνια!

«Ήταν φανταστικά. Ήταν μία καταπληκτική στιγμή για μένα, το να κάνω το ντεμπούτο μου, ειδικά στο Champions League, ήταν σπουδαίο για μένα. Προφανώς όμως το πιο σημαντικό ήταν το να νικήσουμε και να προκριθούμε, και το καταφέραμε. Οπότε ναι, σπουδαία νύχτα» είπε ο Κέλεχερ.

Για τις αποκρούσεις του σχολίασε ως εξής:

«Ναι, ευτυχώς. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση, ώστε να σιγουρέψω ότι είμαι προετοιμασμένος όταν καλούμαι να παίξω, και ευτυχώς απόψε ήμουν σε θέση να κάνω μερικές καλές αποκρούσεις».

Για την αυτοπεποίθηση πού έδειξε:

«Είναι αρκετά εύκολο για μένα για να είμαι ειλικρινής, γιατί οι παίκτες πού είναι μπροστά μου μου δημιουργούν εύκολες επιλογές, και παίρνω τις αποφάσεις μου πολύ ευκολότερα, οπότε είναι εύκολο για μένα με τους παίκτες μπροστά μου».

Για την επίδραση των νεαρών παικτών στην ομάδα και το ότι σιγά σιγά ενσωματώνονται σε αυτή:

«Ναι, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δεν είμαστε απλά για να συμμετέχουμε, είμαστε για να ωθούμε τους εαυτούς μας και να προσπαθούμε να παίζουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Μπορείτε να δείτε ότι τώρα κάνουμε διαφορά και βελτιώνουμε την ομάδα».

Τέλος, του ζητήθηκε σχόλιο για το ότι έκανε χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας:

«Ναι, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνέχεια από την ώρα πού μπήκα, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα πού δέχομαι, είμαι ευγνώμων».