Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Στα πρόθυρα αποκλεισμού οι «μερένγκες»! (highlights)

Ο «κακός δαίμονας» της Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό Champions League, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, πέτυχε δεύτερη νίκη επί των «μερένγκες» και τους έχει φέρει στο χείλος του αποκλεισμού από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Στα πρόθυρα αποκλεισμού οι «μερένγκες»! (highlights)

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε των ομίλων του Champions League και η Ρεάλ Μαδρίτης έμπλεξε για τα καλά με την υπόθεση πρόκριση από το 2ο γκρουπ στα νοκ άουτ.

Την ίδια ώρα η Σάλτσμπουργκ απόκτησε προβάδισμα για την 3η θέση έναντι της Λοκομοτίβ Μόσχας και με προϋποθέσεις (σ.σ. ήττα ή, ισοπαλία της Ατλέτικο στο ματς που ακολουθεί με την Μπάγερν) μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

«Έχει βρει το μπελά της» εφέτος από την Σαχτάρ Ντόνετσκ η Ρεάλ. Οι Ουκρανοί είχαν «παγώσει» την Μαδρίτη στις 21/10 με το 3-2 επί της «βασίλισσας», ενώ απόψε τη νίκησαν για δεύτερη φορά στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου με 2-0 και στη μεταξύ τους ισοβαθμία (2η θέση) έχουν το «πάνω χέρι».

Η Ρεάλ θέλει οπωσδήποτε νίκη στο φινάλε με την Γκλάντμπαχ στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» και ταυτόχρονα να μη νικήσει η Σαχτάρ στο Μιλάνο την Ίντερ. Με πιο απλά λόγια, οι Ουκρανοί κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους...

Οι συνθέσεις

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Λουίς Κάστρο): Τρούμπιν, Ντοντό, Βιτάο, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Κοβαλένκο (85' Κοβαλένκο), Στεπανένκο, Τετέ, Μάρλος (73' Mαϊκόν), Τάισον (74' Σόλομον), Ζούνιορ Μοράες (25' Ντεντίνιο, 85' Φερνάντο).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Κρόος, Όντεγκαρντ (77' Ίσκο), Ασένσιο, Ροντρίγκο (77' Βινίσιους), Μπενζεμά (77' Μαριάνο Ντίας).