Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μαρσέιγ (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Μαρσέιγ στο αποψινό πολύ σημαντικό ματς του Ολυμπιακού.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μαρσέιγ (pic)

Στο "Βελοντρόμ" ο Ολυμπιακός θέλει να "κλειδώσει" την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Πειραιά με νίκη είναι σίγουρα στους "32" του Europa League και υπό προϋποθέσεις (ήττα της Πόρτο από τη Σίτι) μένει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Η Μαρσέιγ από την πλευρά της παίζει το τελευταίο της χαρτί για να συνεχίσει στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά, αλλά για να το κάνει αυτό θέλει μόνο νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα την αφήνει στην τέταρτη θέση του γκρουπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία. Δεν σκοπεύει να αλλάξει την τακτική του και αυτό φαίνεται από την ενδεκάδα που επέλεξε να παρατάξει κατά της Ολιμπίκ.

Συγκεκριμένα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ραφίνια να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Χολέμπας θα παίξει στην αριστερή πλευρά της άμυνας με τον Σεμέδο και τον Σισέ να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Στα χαφ δεν υπάρχει αλλαγή στην τριάδα με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά να διατηρούν τις θέσεις τους στη μεσαία γραμμή. Όσον αφορά στην επίθεση ο Μαρτίνς επέλεξε τελικά τον Βρουσάι αντί του Μασούρα για το ένα άκρο και στην άλλη πλευρά ξεκινάει ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί.