Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: Βαλμπουενά: «Θα ψάξουν για εκδίκηση»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ τονίζοντας ότι η ομάδα της Μασσαλίας θα ψάξει για εκδίκηση.

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: Βαλμπουενά: «Θα ψάξουν για εκδίκηση»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπήκε στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μασσαλία και βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του για την αποψινή αναμέτρηση. Η απόφαση του έμπειρου μεσοεπιθετικού να ταξιδέψει στη Γαλλία προκάλεσε ταραχή στους συμπατριώτες του, οι οποίοι δεν πίστεψαν ότι ο παίκτης μπήκε σε αυτή τη διαδικασία απλά για να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

Μέχρι που ήρθε η επιβεβαίωση από τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ. Τότε το πίστεψαν και οι Γάλλοι ότι πράγματι ο Βαλμπουενά πήγε στη Μασσαλία για να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Telefoot για την αποψινή αναμέτρηση και τόνισε ότι η Μαρσέιγ θα ψάξει την εκδίκηση απόψε. «Παραδόξως, έχουν μεγάλες δυσκολίες στο Champions League, αλλά στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι σε καλή θέση. Το Champions League βέβαια είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχουν βαθμό, ενώ εμείς έχουμε προβάδισμα μετά το 1-0. Πρέπει να το διατηρήσουμε, ακόμη κι αν γνωρίζουμε ότι η Μαρσέιγ θα κοιτάξει να πάρει εκδίκηση. Θα θέλει να βάλει το πρώτο της γκολ, να πάρει τον πρώτο βαθμό και να μην είναι όπως εμείς πριν από επτά χρόνια», ανέφερε ο Βαλμπουενά.

Στη συνέχεια ο Γάλλος επανέλαβε όλα όσα είπε μία ημέρα μετά τη "μάχη" των δύο ομάδων στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μίλησε ξανά για μία ομάδα που δεν είχε ψυχή. «Είδα μια ομάδα χωρίς ψυχή, δεν είδα προσωπικότητα ούτε αλληλοβοήθειες. Δεν είδα ηγέτη. Αυτό είναι που ένιωσα στο γήπεδο. Έπαιξαν για να παίξουν. Σκεφτόμουν ότι θα έβλεπα μια ομάδα που θα έπαιζε δυνατά στο ματς και θα αγωνιζόταν επιθετικά. Ήταν αδύναμη».