Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Ματς «ζωής ή θανάτου» στη Μασσαλία!

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τρίτης (1/12, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) «τελικό» κόντρα στην Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης, ακόμα και για τους «16» του Champions League.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Ματς «ζωής ή θανάτου» στη Μασσαλία!

Να ζευγαρώσει τις νίκες του στον 3ο όμιλο κόντρα στη Μαρσέιγ θα επιδιώξει το βράδυ της Τρίτης (1/12, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) ο Ολυμπιακός, ο οποίος δίνει «τελικό» στη Μασσαλία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την δεύτερη Πόρτο και ελπίζει ότι με διπλό, υπολογίζοντας σε ήττα των «δράκων» στο «Ντα Λουζ» από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στη φάση των «16» του Champions League με νίκη την τελευταία αγωνιστική, όταν υποδεχτεί τους Πορτογάλους στο Καραϊσκάκη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League ακόμα και με ισοπαλία, αφού οι Γάλλοι παραμένουν χωρίς βαθμούς αλλά και γκολ στον όμιλο.

Εκτός για την ομάδα του Πειραιά βρίσκονται οι Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, ενώ ο Βαλμπουενά παρότι ακολούθησε την αποστολή, δεν υπολογίζεται. Από την άλλη, ο Βίλας-Μπόας, χωρίς σημαντικές απώλειες, αναμένεται να παρατάξει τους Μανταντά, Σακαϊ, Αλβάρο, Τσαλέτα, Τσαρ, Αμαβί, Καμαρά, Ρονζιέ, Κουζάνς, Τοβέν, Μπενεντέντο, Παγέ.

Βαθμολογία και πρόγραμμα του 3ου ομίλου στο Champions League:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3ος Όμιλος
1. Μάντσεστερ Σίτι 12
2. Πόρτο 9
3. Ολυμπιακός 3
4. Μαρσέιγ 0

Τρίτη 1/12
22:00 Μαρσέιγ - Ολυμπιακός
22:00 Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι

Τετάρτη 9/12
22:00 Ολυμπιακός - Πόρτο
22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ