Ολυμπιακός: Γιατί σκέφτεται τον Βρουσάι ο Μαρτίνς και ποια η δεύτερη σκέψη

Πώς κατάφερε ο Μάριος Βρουσάι και μπήκε στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και γιατί κάνει δεύτερες σκέψεις.

Ολυμπιακός: Γιατί σκέφτεται τον Βρουσάι ο Μαρτίνς και ποια η δεύτερη σκέψη

«Δείτε τι έκανε ο Βρουσάι», δήλωσε μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ χαρακτήρισε τον Έλληνα εξτρέμ «καλό πονοκέφαλο». Πλέον ο 22χρονος άσος έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Πορτογάλου προπονητή. Έχει θέσει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα και ο Μαρτίνς δεν έκανε τυχαία αυτή τη δήλωση.

Έχει στο μυαλό του να βάλει τον νεαρό εξτρέμ στη Μασσαλία και αυτό το κέρδισε ο μικρός με όσα έκανε στα δύο ματς που έπαιξε ως αλλαγή. Θεωρητικά ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Μαρσέιγ θα ψάξει το γκολ. Δεν είναι αυτός που "καίγεται", διότι και με την ισοπαλία "κλειδώνει" το Europa League, αλλά θα το κυνηγήσει το γκολ για να κάνει το πρώτο του διπλό μετά από καιρό και να μείνει ζωντανός για τους "16".

Γιατί ο Βρουσάι έβαλε τον προπονητή του σε σκέψεις; Και με τη Σίτι και με τον Άρη το διάστημα που αγωνίστηκε προκάλεσε ταραχή στην αντίπαλη άμυνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε έναν ακραίο επιθετικό που θα έχει το απρόβλεπτο και θα προκαλούσε ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο μικρός έδειξε ότι αυτό το έχει και μάλιστα έχει και ωριμότητα στο παιχνίδι του που είναι πολύ σημαντικό.

Η δεύτερη σκέψη που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Μάριο Βρουσάι για την αποψινή αναμέτρηση έχει να κάνει με την εμπειρία. Επειδή πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που κρίνει πολλά η εμπειρία είναι απαραίτητη. Βέβαια την οριστική του απόφαση θα την πάρει σήμερα ο Πορτογάλος που πλέον έχει για τα καλά τον Μάριο στο μυαλό του.