Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: «Μπρα ντε φερ» Μασούρα-Βρουσάι για την ενδεκάδα

Ο Γιώργος Μασούρας και ο Μάριος Βρουσάι παλεύουν για μία θέση στην ενδεκάδα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία (1/12, 22.00).

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: «Μπρα ντε φερ» Μασούρα-Βρουσάι για την ενδεκάδα

Η προπόνηση στο «Velodrome» ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ (1/12, 22.00). Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι στους Μασσαλούς που θα χάσουν τον... ύπνο τους, καθώς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά πήγε στην Γαλλία όχι για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, αλλά για να αγωνιστεί. Θεωρούν ότι είναι μία μπλόφα από πλευράς Ολυμπιακού.

Η ουσία είναι ότι ο Βαλμπουενά δεν θα παίξει, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ξεκάθαρα πλέον στο αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιλέξει τον Μάριο Βρουσάι, για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι μία από τις βασικές του επιλογές.

Πρώτον, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Μαρτίνς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Απλώς, έχει φροντίσει για ακόμη μία φορά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Δεν θέλει άλλωστε να δώσει και στο... πιάτο την ενδεκάδα στον Βίλας - Μπόας.

Ο Μάριος Βρουσάι ενθουσίασε τον Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Άρη και για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει μία κουβέντα από την Κυριακή (29/11), ότι ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτελέσει τον κρυφό άσο στον «τελικό» της Μασσαλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει πει τίποτα και σε κανέναν. Πριν την αναχώρηση για την Γαλλία, ο Μασούρας συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες. Με τα όσα είπε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, έβαλε στο... κόλπο και τον Βρουσάι. Μένει να φανεί λοιπόν ποιον από τους δύο θα επιλέξει.

Όσο για τους υπόλοιπους δέκα; Οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης και Ελ Αραμπί θα πάρουν φανέλα βασικού...