Το κανάλι που θα δείξει το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός

Τη Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός την Τρίτη (1/12, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Δείτε ποιο κανάλι θα μεταδώσει τηλεοπτικά το παιχνίδι.

Το κανάλι που θα δείξει το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός

Στη Μασσαλία και στην έδρα της Μαρσέιγ θα αγωνιστεί την Τρίτη (1/12, 22:00) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν στη Γαλλία με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να αφήσουν εκτός συνέχειας την ομάδα του Βίλας Μπόας, αλλά και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την αναμέτρηση θα μεταδώσει τηλεοπτικά η Cosmote TV μέσα από το Cosmote Sport 2 HD. Στο αγωνιστικό σκέλος εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο τραυματίας Μπρούμα, όσο και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα.

Όλοι οι υπόλοιποι της λίστας ταξίδεψαν κανονικά στη Μασσαλία, ενώ στο αεροπλάνο μπήκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά, παρότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στη Μαρσέιγ, έχοντας κάνει ουσιαστικά μόνο μία προπόνηση, αυτή της Δευτέρας (30/11) που θα γίνει στο «Velodrome».