Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμοι οι Νάβας και Μαρκίνιος κόντρα στη Γιουνάιτεντ

Κέιλορ Νάβας και Μαρκίνιος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τον «τελικό» της Τετάρτης (02/12) στο Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν: Έτοιμοι οι Νάβας και Μαρκίνιος κόντρα στη Γιουνάιτεντ

Θετικά είναι τα νεότερα στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν για την κατάσταση των Κέιλορ Νάβας και Μαρκίνιος, ενόψει του «τελικού» της Τετάρτης (02/12) με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, Τόμας Τούχελ, για τον κομβικό αγώνα στην Αγγλία. Υπενθυμίζεται πως αμφότεροι είχαν κάποιες ενοχλήσεις και προφυλάχτηκαν στο ματς του Σαββάτου (28/11) με την Μπορντό, όμως σήμερα μετείχαν κανονικά στην προπόνηση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Αντίθετα, εκτός μάχης έχουν ήδη τεθεί στην ομάδα οι «λαβωμένοι» Μπερνάτ (γόνατο), Ντράξλερ (μηρός) και Κέρερ (βουβωνική χώρα).

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετράει δύο νίκες στις ως τώρα τέσσερις αναμετρήσεις της στον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης και ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Λειψία, ενώ βρίσκεται και στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Τούχελ θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16», ενώ αντίθετα η αγγλική ομάδα περνάει στον επόμενο γύρο ακόμα και με ισοπαλία.