Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: S.O.S. το πρώτο τέταρτο για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει κόντρα στην Μαρσέιγ στην Μασσαλία, ένα διαφορετικό πρόσωπο από τον Ολυμπιακό στο πρώτο τέταρτο και όχι το πρόσωπο των προηγούμενων αγώνων στο Champions League.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: S.O.S. το πρώτο τέταρτο για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Μαρτίνς σε όλα τα παιχνίδια του Champions League έως τώρα έχει δει τα ίδια... συμπτώματα. Έναν Ολυμπιακό που για έναν ανεξήγητο λόγο, παθαίνει μπλακ άουτ στα πρώτα 10 με 15 λεπτά. Με την Πόρτο βρέθηκε από το πουθενά πίσω στο σκορ νωρίς - νωρίς (μόλις στο 11’). Με την Σίτι «λύγισε» από την πίεση που του άσκησαν οι Άγγλοι στο Μάντσεστερ και ο Σα είδε την εστία του να παραβιάζεται στο 12’.

Στο ματς του Καραϊσκάκη με την Σίτι, ο Σα κράτησε τρεις φορές όρθιο τον Ολυμπιακό απέναντι στις προσπάθειες των Στέρλινγκ και Ζέσους στα πρώτα 15 λεπτά.

Με την Μαρσέιγ στο Φάληρο επίσης οι Γάλλοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στα πρώτα 15 λεπτά με καλές προϋποθέσεις. Ακόμα και στην Λευκωσία με την Ομόνοια, λίγο έλειψε οι Κύπριοι να ανοίξουν το σκορ με κόρνερ στο 4’ και εξαιτίας μίας τραγικής αμυντικής αντίδρασης των «ερυθρόλευκων».

Ο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του στο πρώτο τέταρτο να μην δώσει ξανά δικαιώματα και να τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Μαρσέιγ είναι δεδομένο, έχοντας και την πίεση της νίκης για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι πρόκρισης στο Europa League, ότι θα μπει με πατημένο το πόδι στο γκάζι για να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό με το «καλημέρα». Εκεί λοιπόν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να έχει τις απαραίτητες απαντήσεις και να αφήσει πίσω όλα όσα έχουν συμβεί σε όλα του τα παιχνίδια στη φετινή του πορεία στο Champions League.