Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: «Χάλια στο Champions League, νίκη με Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του Μπουμπακάρ Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: «Χάλια στο Champions League, νίκη με Ολυμπιακό»

Ο Μπουμπακάρ Καμαρά εκπροσώπησε τους παίκτες της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου της γαλλικής ομάδας για τον αγώνα της Τρίτης (1/12-22.00) με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιατικής του Champions League.

O 21χρονος Γαλλοσενεγαλέζος μέσος και πιο ακριβός παίκτης της Μαρσέιγ μαζί με τον Τοβέν, τόνισε:

«Θα κάνουμε τα πάντα για το στόχο της τρίτης θέσης. Απαιτείται μια νίκη με σκορ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η Μαρσέιγ πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη μετά την έξοχη περσινή χρονιά της. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε μέσω του Europa League. Εναντίον της Ναντ παίξαμε καλά με την μπάλα, θα πρέπει να έχουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και καλή απόδοση σε κάθε παιχνίδι μας.

Πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα από την αρχή της περιόδου. Θα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα κάνουμε το παν για να έχουμε καλύτερη περίοδο από την περσινή στο πρωτάθλημα. Στο Champions League τα πήγαμε σκ...α (!), δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Θα παίξουμε όπως με τη Ναντ. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιτεθούμε. Ο προπονητής αποφασίζει για τη σύνθεση. Είτε παίξει ο Σανσόν είτε ο Κουισάνς είναι το ίδιο. Είχαμε έλλειψη αποτελεσματικότητας στο Champions League. Πέρυσι είχαμε πολύ καλή δυναμική στο πρωτάθλημα. Όσο για μένα, θέλω να δίνω το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι».