Μαρσέιγ - Ολυμπιακός / Γκονζάλες: «Η νίκη, το μόνο που μας απασχολεί»

Τι δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο βασικός στόπερ της Μαρσέιγ Άλβαρο Γκονζάλες

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός / Γκονζάλες: «Η νίκη, το μόνο που μας απασχολεί»

Η Μαρσέιγ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της απέναντι στη Ναντ το περασμένο Σάββατο και περιμένει τώρα με ανυπομονησία τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ώστε νμα κάνει την πρώτη της νίκη στο Champions League, να σπάσει το αρνητικό σερί των 13 αγώνων με ήττες στη διοργάνωση και να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

Μιλώντας στο Canal + ο 30χρονος Ισπανός Άλβαρο Γκονζάλες που είναι ο βασικός στόπερ της γαλλικής ομάδας και ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι για τρία χρόνια το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ, τόνισε μεταξύ άλλων.

«Περίμενα πολλά χρόνια να συμμετάσχω στην κορυφαία διοργάνωση και είναι οδυνηρό που είχαμε αυτό το ξεκίνημα με τις τέσσερις ήττες. Είναι κρίμα γιατί είχαμε πολύ μεγάλες προσδοκίες. Πιστεύω στην ομάδα, θεωρώ ότι έχουμε πραγματικά καλή ομάδα και δεν θα έπρεπε να είμαστε τόσο χαμηλά στο Champions League. Το μοναδικό που μας απασχολεί τώρα είναι να κάνουμε την πρώτη νίκη μας, θα είναι κάτι πολύ βασικό και θεμελιώδες για εμάς, να μπορέσουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό».