«Mind games» του Βίλας - Μπόας ενόψει Ολυμπιακού

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας - Μπόας άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του δεν αξίζει με τις εμφανίσεις της να ελπίζει σε πολλά πράγματα στην Ευρώπη, αλλά περισσότερο είναι δηλώσεις που παραπέμπουν σε «mind games» ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (1/12, 22.00).

«Mind games» του Βίλας - Μπόας ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει έναν «τελικό» την Τρίτη (1/12, 22.00). «Τελικός» είναι και για την Μαρσέιγ φυσικά το ματς στο «Velodrome». Άλλωστε, οι Γάλλοι για να διατηρηθούν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης του Europa League, θα πρέπει να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Και πάλι όμως η νίκη δεν θα τους αρκεί, αφού θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα και μέσα στο Μάντσεστερ.

Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας είναι ένας παμπόνηρος προπονητής. Προ ημερών προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις, τονίζοντας ότι η Μαρσέιγ με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα, δεν έχει λόγο να ελπίζει σε πολλά πράγματα στην Ευρώπη. Επίσης, για να δικαιολογήσει την κακή πορεία της ομάδας του στο Champions League, υποστήριξε ότι η 3η θέση θα πρέπει να σταματήσει να δίνει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, γιατί είναι άδικο για τις ομάδες που έχουν βγει στο Europa League από τα πρωταθλήματά τους.

Η ουσία είναι ότι προσπαθεί με «mind games» να βγάλει προς τα έξω μία εικόνα ότι η Μαρσέιγ δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Βίλας - Μπόας όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθεί με δηλώσεις του να... κοιμίσει τους «ερυθρόλευκους», γεγονός φυσικά που δεν πρόκειται να συμβεί, αφού στο λιμάνι ζουν και αναπνέουν για το ματς της Μασσαλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει αμφισβητηθεί έντονα τον τελευταίο καιρό από μερίδα οπαδών της Μαρσέιγ, δεν θέλει να δει την ομάδα του να φεύγει δίχως βαθμό από το Champions League. Για αυτό το λόγο, τα «mind games» του Βίλας - Μπόας δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσουν τον Ολυμπιακό.