Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Διαιτητής ο γνώριμος Ισπανός Χιλ Μανθάνο

Ο Χέσους Χιλ Μανθάνο, που έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό και σε ματς με τον ΠΑΟΚ, ορίστηκε από την UEFA στο παιχνίδι της Μασσαλίας με τη Μαρσέιγ, την Τρίτη (1/12) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Διαιτητής ο γνώριμος Ισπανός Χιλ Μανθάνο

Ο Χέσους Χιλ Μανθάνο είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίτης (1/12) του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία (22:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Μανθάνο, δεν είναι άγνωστος στον Ολυμπιακό, καθώς ο 36χρονος Ισπανός είχε διευθύνει στις 10 Φεβρουαρίου 2019 τους «ερυθρόλευκους» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να χάνουν με 3-1.

Έχει σφυρίξει επίσης την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ, για τα πλέι οφ του Europa League το 2017, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» στο Λειψία-Μπασακσεχίρ 2-0 για τους ομίλους του Champions League και το Μπενφίκα-Ρέιντζερς 3-3 για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του Μανθάνο θα είναι οι Άνχελ Νεβάδο και Χοσέ Ναράνχο, τέταρτος ο Φάμπιο Μαρέσκα, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα και ο Ινίγο Πριέτο.