Εκνευρισμός στην Μασσαλία με το αρνητικό «ρεκόρ» της Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ έχει το χειρότερο ρεκόρ του Champions League, καθώς μετράει 13 συνεχόμενες ήττες, κάτι το οποίο δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν.

Εκνευρισμός στην Μασσαλία με το αρνητικό «ρεκόρ» της Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ δεν διανύει φέτος την καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (1/12) στο Βελοντρόμ θα είναι εύκολη. Ίσα-ίσα που και οι Μασσαλοί που θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο, θα πρέπει να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Βέβαια, ακόμα και με νίκη, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η πρόκριση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για την 3η θέση.

Στην Μασσαλία επικρατεί ένας αναβρασμός μετά το... ρεκόρ που έγραψε στην ήττα της από την Πόρτο. Αρνητικό ρεκόρ για την ακρίβεια. Η Μαρσέιγ κουβαλάει ένα πολύ μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό στερέωμα και το γεγονός ότι η ήττα από τους «δράκους» είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει το χειρότερο ρεκόρ της διοργάνωσης, είναι κάτι που έχει εκνευρίσει τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας.

Τί ακριβώς εννοούμε; Η Μαρσέιγ μετράει 13 συνεχόμενες ήττες στο Champions League! Το συγκεκριμένο νούμερο είναι αρνητικό ρεκόρ στη διοργάνωση. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει ηττηθεί σερί 13 φορές.

Μέχρι και πριν από το ματς με την Πόρτο, η Ολιμπίκ μοιραζόταν το αρνητικό ρεκόρ με την Άντερλεχτ, έχοντας 12 συνεχόμενες ήττες. Τώρα έπιασε... κορυφή, μια κορυφή που δεν θα ήθελε να έχει! Στην Μασσαλία πίστευαν ότι κόντρα στην Πόρτο θα «έσπαγε» η κατάρα, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχαν διαφορετική άποψη.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι η Μαρσέιγ δεν θέλει με τίποτα να διευρυνθεί κι άλλο το αρνητικό της σερί και ελπίζει ότι θα μπει ένα «φρένο» κόντρα στον Ολυμπιακό. Οπότε, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς ότι η Μαρσέιγ εκτός των άλλων, θα έχει και ένα έξτρα κίνητρο. Να σταματήσει η... κατρακύλα της σε επίπεδο Champions League.

Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ έχει ηττηθεί συνεχόμενα από Ίντερ (1-2) Μπάγερν Μονάχου (0-2), Μπάγερν Μονάχου (0-2), Άρσεναλ (1-2), Ντόρτμουντ (0-3), Νάπολι (1-2), Νάπολι (2-3), Άρσεναλ (0-2), Ντόρτμουντ (1-2), Ολυμπιακό (0-1), Μάντσεστερ Σίτι (0-3), Πόρτο (0-3) και ξανά Πόρτο (0-3).