Μίντιλαντ – Λίβερπουλ: Κανονικά στη Δανία (pic)

Κανονικά στη Δανία, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Μίντιλαντ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα (27/11) η Μίντιλαντ.

Μίντιλαντ – Λίβερπουλ: Κανονικά στη Δανία (pic)

Δεν θα επιστρέψει τελικά στη Γερμανία και στη Βεστφαλία, ο Γιούργκεν Κλοπ. Αν και αρχικά είχε φανεί πως ο αγώνας της Μίντιλαντ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ θα διεξαχθεί στη Γερμανία και την έδρα της Ντόρτμουντ, σήμερα (27/11) έγινε γνωστό πως η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Δανία.

Θυμίζουμε πως, λόγω της αυστηρότητας του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ταξίδι και για όσους βρίσκονται στην Σκανδιναβία που θα πρέπει να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών κατά την επιστροφή τους, είχε προκληθεί πρόβλημα για την εκτός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητών Αγγλίας με την Μίντιλαντ στις 9 του Δεκέμβρη για το Champions League.

Στη... Βεστφαλία το Μίντιλαντ - Λίβερπουλ!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μην ταξιδέψουν στη Δανία, καθώς θεωρείται «κόκκινη ζώνη» για τη βρετανική κυβέρνηση και οι «κόκκινοι» θα κινδύνευαν με 15νθήμερη καραντίνα.

Η Λίβερπουλ με μεσάζοντα τον Γιούργκεν Κλοπ, εισηγήθηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι στη Γερμανία και συγκεκριμένα το «Βεστφάλεν» και όπως επιβεβαίωσε ο γερμανικός σύλλογος, η επιθυμία δεν βρίσκει κανένα εμπόδιο.

«Το Ντόρτμουντ επελέγη ως η έδρα για το παιχνίδι της 9 Δεκέμβρη. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνει το παιχνίδι στο “Signal Iduna Park”», είχε δηλώσει η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ντόρτμουντ, Άνκε Βίντο.

Βέβαια επίσημη ανακοίνωση από την UEFA δεν υπήρχε, κάτι που έγινε σήμερα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ενημερώνει πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στη Δανία.