Γκουαρντιόλα: "Μοιάζει με εύκολη νίκη, αλλά αν δεν κερδίζαμε θα ήταν καταστροφή..."

Τι είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το διπλό που πήρε η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Γκουαρντιόλα: "Μοιάζει με εύκολη νίκη, αλλά αν δεν κερδίζαμε θα ήταν καταστροφή..."

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις του περισσότερο στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Μάντσεστερ Σίτι παρά στη νίκη που πήρε η ομάδα του στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Ενώ ήλεγχε απόλυτα το ματς η αγγλική ομάδα, στο τέλος είδε το σουτ του Φορτούνη να φεύγει δίπλα από το δοκάρι και κάπως… θορυβήθηκε.

Σε γενικές γραμμές πάντως δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα της Σίτι και είναι ξεκάθαρο ότι πλέον, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα εστιάσει περισσότερο στην Premier League, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο ένα ροτέισον, αν όχι στο ερχόμενο ματς με την Πόρτο, τουλάχιστον στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ στην Αγγλία την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των «πολιτών»: «Μπορεί να μοιάζει με μία εύκολη νίκη όπως λέτε, αλλά για εμάς θα ήταν καταστροφή αν δεν καταφέρναμε να φύγουμε νικητές από την Ελλάδα. Θα θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο Καραϊσκάκη. Σαφώς και είναι πρόβλημα όταν έχουμε πολλές τελικές και δεν πετυχαίνουμε τα γκολ που πρέπει να πετύχουμε».