Μαρτίνς: Καλύτερη σε όλους τους τομείς η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στα όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Μαρσέιγ.

Μαρτίνς: Καλύτερη σε όλους τους τομείς η Μάντσεστερ Σίτι

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για «μεγάλη προσπάθεια» από πλευράς ποδοσφαιριστών του, έβγαλε το… καπέλο στην Σίτι που την θεωρεί ως βασική υποψήφια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον στοχεύει στο να πάρει αποτέλεσμα στην Μασσαλία.

Αναλυτικά

Τι κρατάτε από το παιχνίδι και κατά πόσο επηρέασαν την εικόνα της ομάδας σας οι απουσίες;

Δεν θέλω να μιλήσω για τους απόντες, γιατί θα ήταν άδικο για όσους έπαιξαν. Έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Δείξαμε χαρακτήρα και αξιοπρέπεια. Απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι η Σίτι είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι εκείνοι που έπαιξαν έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Το παιχνίδι κύλησε όπως το είχατε σχεδιάσει;

Πραγματικά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να διεκδικήσουμε βαθμούς, ενώ ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την άμυνα μας συγκεντρωμένη. Όπως και να το δεις ο αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς. Όλοι γνωρίζαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και ήμασταν πολύ κοντά. Το πλάνο προσαρμόστηκε και στους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παίξουν είχαμε πολλούς απόντες και πάνω στα χαρακτηριστικά των παικτών μας προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε.

Μπορείτε να πάρετε αποτέλεσμα στην Μασσαλία;

Φυσικά, γιατί αν θέλουμε να προκριθούμε θα πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε ευκαιρίες στα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια και αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί.