Μαρσέιγ - Πόρτο 0-2: Φωτιές οι «Δράκοι» στο «Βελοντρόμ» (highlights)

γκολ των Ζαϊντού και Σέρζιο Ολιβέιρα η Πόρτο  πέρασε 2-0 από την έδρα της Μαρσέιγ και είναι με το ένα πόδι στους «16» του Champions League.

Μαρσέιγ - Πόρτο 0-2: Φωτιές οι «Δράκοι» στο «Βελοντρόμ» (highlights)

Σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Πόρτο νίκησε στη Μασσαλία 2-0 την Μαρσέιγ και είναι κοντά στο εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο άνοιξε το σκορ με τον Ζαϊντού στο 39' μετά την επέμβαση του Μανταντά σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Μαρσέιγ.

Δείτε το γκολ:

Στο 67΄ η Πόρτο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρούγιτς με δεύτερη κίτρινη αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς κόκκινη είδε ο Μπαλέρντι για μαρκάρισμα που τιμωρήθηκε με πέναλτι.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σέρζιο Ολιβέιρα και έκανε το 0-2. Στα υπόλοιπα λεπτά η Πόρτο διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως έπρεπε για να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Στο 81ο λεπτό η Μαρσέιγ είχε πάντως την ευκαιρία να μειώσει αλλά ο Μπενεντέτο σημάδεψε το δοκάρι από καλή θέση.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Καμαρά (59’ Παγέτ), Μπαλέρντι, Σανσόν (79’ Ακέ), Λουίς Ενρίκε (59’ Κιζάνς), Ρονζιέ, Αμαβί, Τοβέν (79’ Ναγκατόμο), Ζερμέν (59’ Μπενεντέτο)

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Κορόνα (78' Ταρεμί), Ζαϊντού Σανούσι, Σαρ, Εμπεμπά, Μαναφά, Οτάβιο, Ολιβέιρα (90' Λουμ), Γκρούιτς, Μαρεγκά (78’ Ζοάο Μάριο), Λουίς Ντίας (79’ Νακατζίμα)

Δείτε τα highlights του αγώνα