Ντρέγκερ: Μου έγινε φάουλ στο γκολ, μπορούμε να περάσουμε

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ στάθηκε στις δηλώσεις του στη φάση του γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στη γενικότερη παρουσία του Ολυμπιακού.

Ντρέγκερ: Μου έγινε φάουλ στο γκολ, μπορούμε να περάσουμε

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ήταν άθελά του πρωταγωνιστής στη φάση του γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και για αυτό το λόγο έσπευσε να πει δύο λόγια για το τι ακριβώς συνέβη στη φάση με τον Γκουντογκάν που του έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά ο Τυνήσιος μπακ μίλησε:

Για τη φάση του 0-1: «Υπήρχε χτύπημα στη φάση του γκολ και θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα διαμαρτυρόταν ούτε η Σίτι. Ήταν μία φάση στο κέντρο του γηπέδου, αλλά είδαμε όλοι ποια ήταν η κατάληξή της. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο θα ήταν να διακόψει τη φάση ο διαιτητής».

Για το ότι έπαιξε ως δεξιός φουλ μπακ: «Δεν έπαιξα στη φυσική μου θέση. Έχω παίξει στις προπονήσεις. Απέναντι στη Σίτι πάντα είναι δύσκολο. Δεν ήμουν ο μόνος που έπρεπε να αλλάξω τη θέση μου. Όλοι κάναμε το καλύτερο και αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να βγει δεύτερος ο Ολυμπιακός: «Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες ακόμα και για τη δεύτερη θέση. Έχουμε να διεκδικήσουμε έξι βαθμούς. Δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και τη Μαρσέιγ και τη Πόρτο. Σήμερα χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο γιατί έγινε ένα λάθος. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση».