Μαρινάκης: «Είχαμε αλλοίωση, πάμε για νίκες με Άρη, Μαρσέιγ»

Δυσαρεστημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη φάση του γκολ της Σίτι στον Ολυμπιακό - «Είχαμε αλλοίωση, γιατί το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ στον Ντρέγκερ. Καθαρή αγκωνιά».

Μαρινάκης: «Είχαμε αλλοίωση, πάμε για νίκες με Άρη, Μαρσέιγ»

Η Σίτι νίκησε τον Ολυμπιακό (0-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" με ένα γκολ, αλλά οι Πειραιώτες είναι εξοργισμένοι με τη συγκεκριμένη φάση. Θεωρούν πως υπάρχει φάουλ-αγκωνιά πάνω στον Ντρέγκερ.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (vid)

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ήττα με αγγλική «πολιορκία» και αμφισβητούμενο γκολ

Μάλιστα, για το θέμα αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολιάζοντας τα εξής: «Σήμερα παρόλο που παίξαμε με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε αλλοίωση, γιατί το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ στον Ντρέγκερ. Καθαρή αγκωνιά.

Ήταν εύκολο να το δουν στο VAR και να ενημερώσουν το διαιτητή αν δεν το έχει δει. Δεν είναι ωραίο να μας αδικεί η διαιτησία και ειδικά όταν άνετα μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε, παρότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπροούσαμε να μπούμε καλύτερα. Ειλικρινά δεν την περιμέναμε αυτή την αδικία.

Έχουμε δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει και να διεκδικήσει καλά αποτελέσματα στα δύο παιχνίδια. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και covid, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα.

Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, να νικήσουμε τον Άρη και μετά πάμε στη Μασσαλία. Γι' αυτό είμαστε Ολυμπιακός. Είδατε ότι ο Βρουσάι απέρναντι στην πιο ακριβή ομάδα της Ευρώπης και του κόσμου μπορεί να κάνει πράγματα. Θέλουμε δύο νίκες. Στο παρελθόν έχουμε νικήσει στη Μασσαλία, όταν μάλιστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας