Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Ενός λεπτού σιγή για τον Ντιέγκο Μαραντόνα (vid)

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γ. Καραϊσκάκης» τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Ενός λεπτού σιγή για τον Ντιέγκο Μαραντόνα (vid)

Σε ηλικία 60 ετών ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έφυγε» από τη ζωή και η είδηση έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο σπουδαίος Αργεντινός άφησε την τελευταία του πνοή όλος ο κόσμος είναι σοκαρισμένος.

Φυσικά άμεσα ήταν και η αντίδραση της UEFA. Η είδηση έγινε γνωστή λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άμεσα αποφάσισε πριν τη σέντρα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο τήρησαν ευλαβικά το ενός λεπτού σιγή. Μάλιστα όταν αυτό ολοκληρώθηκε ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Την ίδια ώρα στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» δέσποζε η μορφή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μη ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο το είχε πατήσει, αφού είχε δώσει το παρών σε φιέστα του Ολυμπιακού.

Στο θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα αναφέρθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έγραψε στα social media: «Ενας πραγματικός θρύλος του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ντιέγκο Μαραντόνα».

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει έρθει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δύο φορές. Την πρώτη ήταν τον Γενάρη του 2005. Λίγο πριν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, ο θρυλικός σούπερ-σταρ πάτησε το πόδι του στο χορτάρι και στην κερκίδα επικράτησε πανδαιμόνιο. Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986 με την Αργεντινή, έγινε και μέλος των "ερυθρολεύκων", με τον Αργεντινό να γνωρίζει την αποθέωση.Remaining Time-0:01FullscreenMute

Βλέπετε, τότε, οι Πειραιώτες είχαν φτιάξει το σύστημα των μελών με το οποίο κάθε φίλαθλος μπορούσε να έχει κάποια προνόμια. Προκειμένου να δώσει ώθηση στο πρόγραμμα αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε διάφορες εκδηλώσεις με πολύ γνωστά ονόματα από όλα τα αθλήματα. Η παρουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" έκανε αίσθηση.