Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουαρντιόλα

Τον Ζεσούς στην κορυφή και τους Μπερνάρντο Σίλβα – Στέρλινγκ «συμπαραστάτες» του στην επίθεση, επέλεξε ο Γκουαρντιόλα στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (25/11, 19.55).

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουαρντιόλα

Εκπλήξεις δεν είχε τελικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την Μάντσεστερ Σίτι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (25/11, 19.55). Ο Ισπανός τεχνικός δεν ξεκινάει τελικά τον Κουν Αγκουέρο που έχει ένα μήνα να παίξει, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Αποφάσισε στην κορυφή της επίθεσης να κάνει το… αναμενόμενο, να βάλει δηλαδή τον διεθνή Βραζιλιάνο φορ Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος θα έχει αριστερά του τον Στέρλινγκ και δεξιά του τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 4-3-3 που επέλεξε ο Γκουαρντιόλα. Στον πάγκο επίσης είναι και ο Μαχρέζ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Γκουαρντιόλα για το ματς με τον Ολυμπιακό (25/11, 19.55) σε σχηματισμό 4-3-3: Έντερσον – Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς, Μεντί – Ρόντρι, Γκουντογκάν, Φόντεν – Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς.

Στον πάγκο για τους «πολίτες» είναι οι Στέφεν, Κάρσον, Αγκουέρο, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Φεράν Τόρες, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Γκαρσία, Ενμετσά, Ντόιλ και Πάλμερ.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή της Σίτι δεν ακολούθησε στον Πειραιά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Γκουαρντιόλα, καθώς είχε παρουσιάσει σημάδια ακόπωσης και κάποιες μικροενοχλήσεις. Εκτός έμειναν επίσης οι Άκε και Γουόκερ.