Σα: «Δεν είναι λίγοι οι τρεις βαθμοί»

Ο Ζοσέ Σα μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League και τόνισε ότι δεν είναι λίγοι οι τρεις βαθμοί που έχει συγκεντρώσει.

Σα: «Δεν είναι λίγοι οι τρεις βαθμοί»

Ο Ζοσέ Σα αναμένεται και απόψε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι να είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών σε μία δύσκολη αναμέτρηση, ενώ στα μέχρι τώρα ματς δεν τα έχει πάει άσχημα.

Το match programme της αποψινής αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί δηλώσεις του Πορτογάλου γκολκίπερ, ο οποίος αναφέρεται στη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στον όμιλο.

«Οι τρεις βαθμοί δεν είναι λίγοι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους, όμως δεν είναι άσχημοι γιατί ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Συνεχίζουμε να το πιστεύουμε και θα παλέψουμε για αυτό», είπε ο Ζοσέ Σα.

Συνεχίζοντας δήλωσε πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να καταφέρει και να πετύχει το στόχο της στον όμιλο. «Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ένα στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να αυξήσουμε τη συγκομιδή των βαθμών και να πετύχουμε το στόχο μας».

Όσον αφορά στα πολύ καλά στατιστικά που έχει ο ίδιος σχολίασε: «Είναι καλό να ξέρεις αυτά τα πράγματα και να βλέπεις αυτά τα νούμερα. Γιατί αυτό σημαίνει ότι βοηθάμε την ομάδα μας και για αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ, για να βοηθάμε. Είμαι ευτυχισμένος με αυτά τα στοιχεία, όμως θα συνεχίσω να παλεύω και να δίνω το καλύτερο και θα προσπαθήσω να αυξήσω αυτά τα νούμερα στη συνέχεια».