Ο Ραφίνια φώναξε «παρών», αποφασίζει ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ραφίνια πριν από λίγο στον Ρέντη έλεγε ότι είναι διαθέσιμος και κατά συνέπεια ο Μαρτίνς είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19.55).  

Ο Ραφίνια φώναξε «παρών», αποφασίζει ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ραφίνια; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον Ρέντη, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη (25/11, 19.55).

Ο Ραφίνια που κουβαλάει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο και δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία από τη βραδιά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν προπονήθηκε καθόλου το προηγούμενο τριήμερο και μέχρι και χθες το βράδυ (24/11), η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, δείχνοντας ότι επιθυμούσε να τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή για το παιχνίδι με τους Άγγλους.

Ο Ραφίνια λοιπόν μπορεί να μην είναι στο 100%, αλλά πριν από λίγη ώρα έλεγε στον Ρέντη ότι αν το θελήσει ο προπονητής, μπορεί να βοηθήσει ακόμα και από την αρχή. Ουσιαστικά τόνισε ότι σφίγγει τα δόντια για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην πολύ δύσκολη αποστολή που έχει κόντρα στους «πολίτες».
Πλέον, τον τελευταίο λόγο έχει ο Μαρτίνς, ο οποίος φυσικά και θα ήθελε να έχει τον Ραφίνια στο αρχικό σχήμα. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Ας περιμένουμε όμως λίγη ώρα ακόμη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του. Η είδηση είναι πάντως ότι ο Ραφίνια φώναξε «παρών».