Πεπ Γκουαρντιόλα: «Μαθηματικά χρειαζόμαστε μια νίκη» (pic)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε για το μεγάλο όνειρο της κατάκτησης του Champions League.    

Πεπ Γκουαρντιόλα: «Μαθηματικά χρειαζόμαστε μια νίκη» (pic)

Πεπεισμένος ότι η φετινή σεζόν θα είναι απόλυτα επιτυχημένη για τη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Σίτι φέτος στο Champions League, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι εμμονή η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Η κατάκτηση του Champions League δεν είναι εμμονή. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε, είναι υπέροχο να είμαστε μεταξύ των καλύτερων 16 ομάδων στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, ακόμη κι αν έχουμε δύο επιπλέον ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό, ο Γκουαρντιόλα ήταν ξεκάθαρος:

«Μαθηματικά χρειαζόμαστε μια νίκη. Έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε μερικά υπέροχα πράγματα αυτήν την σεζόν. Δεν ξέρω γιατί. Από την αρχή, το έχω νιώσει. Περίμενα μια αντίδραση μετά την ήττα από την Λιόν στην Πορτογαλία (σ.σ. 3-1 στον προημιτελικό του περσινού Champions League). Έχω ένα υπέροχο συναίσθημα».