Ολυμπιακός: Ο σύνθετος ρόλος του Μαντί Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε γι' αρκετή ώρα με τον Μαντί Καμαρά στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι και του έχει αναθέσει έναν σύνθετο ρόλο.

Ολυμπιακός: Ο σύνθετος ρόλος του Μαντί Καμαρά

Σε ένα ματς όπως το αποψινό με τις απουσίες να είναι πολλές για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" θα κληθούν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους προκειμένου να κοντράρουν και να προβληματίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όλοι θα έχουν αρκετή δουλειά απόψε και δεν θα είναι ένα βράδυ απλό, αλλά ένα βράδυ απαιτήσεων και υπερπροσπάθειας. Αυτό το γνωρίζουν όλοι ποδοσφαιριστές και Πέδρο Μαρτίνς και τις τελευταίες ημέρες είχε αρχίσει να δίνει ρόλους σε ποδοσφαιριστές.

Και χθες, ωστόσο με εκείνον που μίλησε αρκετή ώρα ήταν ο Μαντί Καμαρά. Ο διεθνής με τη Γουινέα θα έχει ένα ρόλο κλειδί στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι παίκτης που έχει αποδείξει σε αρκετά παιχνίδια ότι μπορεί να κάνει σημαντικές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Έχει τη δυνατότητα να παίξει πιο ψηλά και να προσφέρει πιέσει την αντίπαλη άμυνα.

Αυτό ζητάει από τον Μαντί Καμαρά ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού θέλει να δώσει βοήθειες και στον Φορτούνη και στον Μασούρα. Τον έχει προετοιμάσει για ένα παιχνίδι στο οποίο ο ρόλος του θα είναι πιο σύνθετος απ' ότι έχει συνηθίσει και ο ίδιος. Ανάλογα με το πώς θα είναι η διάταξη του Ολυμπιακού ο Καμαρά θα κληθεί να δώσει λύσεις και στα άκρα. Από αυτόν ζητάει ο Μαρτίνς να δίνει βοήθεια στους μπακ, ενώ δεν αποκλείεται μετά την απώλεια του Ραντζέλοβιτς να τον δούμε να παίζει πιο πλάγια στη μεσαία γραμμή. Πάντως, είναι παίκτης που θα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι.