Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βινάγκρε και Ραφίνια

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τον Βινάγκρε και τον Ραφίνια.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βινάγκρε και Ραφίνια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι με τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Η ομάδα του Πειραιά έχασε σήμερα (24/11) και τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στην τελευταία προπόνηση τον Ρούμπεν Βινάγκρε να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στον αστράγαλο από εκείνο το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Εθνική Πορτογαλίας.

Έτσι ο νεαρός μπακ είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σίτι. Στην αποστολή είναι και ο Ραφίνια, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στον Ρέντη. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να παίξει στο παιχνίδι με τους "πολίτες" με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του, αλλά και ο Μαρτίνς είναι αποφασισμένος να τον περιμένει.

Κατά τα άλλα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είχε μείνει εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επέστρεψε στην αποστολή ο Σουρλής, ο οποίος επίσης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Εκτός είναι οι Χασάν, Ελ Αραμπι, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χολέμπας.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.