Απώλειες της τελευταίας στιγμής: Χωρίς Ντε Μπρόινε και Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι με Ολυμπιακό

Εκτός αποστολής στην Μάντσεστερ Σίτι για το αυριανό (25/11) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League έμειναν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ.

Απώλειες της τελευταίας στιγμής: Χωρίς Ντε Μπρόινε και Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι με Ολυμπιακό

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει η Μάντσεστερ Σίτι στο αυριανό (25/11) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League. Από την αποστολή των «πολιτών» θα απουσιάζουν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Αγγλία μαζί με τον Ακέ, ο οποίος εξ αρχής είχε τεθεί νοκ άουτ εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ο λόγος για την απουσία των δύο ποδοσφαιριστών δεν έχει να κάνει με κάποιον τραυματισμό, καθώς αμφότεροι πήραν κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση. Αντίθετα, ήταν μία απόφαση του Καταλανού προπονητή των «γαλάζιων», Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να τους δώσει «ανάσες» ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει αρκετά βαρύ πρόγραμμα μέχρι και τον επόμενο μήνα, με συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ευρώπη.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες, στην «γαλάζια» αποστολή θα βρίσκονται κανονικά οι Φερναντίνιο και Μπέντζαμιν Μεντί, που αποθεραπεύτηκαν από τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, όπως επίσης και οι νεαροί Κόουλ Πάλμερ και Φέλιξ Νμέκα, που προβιβάστηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα έχοντας εντυπωσιάσει τον Γκουαρντιόλα με τις εμφανίσεις τους στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Έντερσον, Στέφεν, Κάρσον

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ρουμπέν Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Μεντί, Ζοάο Κανσέλο, Έρικ Γκαρσία.

ΜΕΣΟΙ: Γκουντογκάν, Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Τόρες, Φερναντίνιο, Φόντεν, Νμέκα, Ντόιλ, Πάλμερ,

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέρλινγκ, Ζεσούς.