Κονσεϊσάο: «Περίμενα να είχαμε εννέα πόντους ως τώρα. Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ενόψει του αυριανού (25/11) αγώνα με την Μαρσέιγ στο Champions League ξεκαθάρισε ότι παραμένει ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση στους «16» του Champions League.

Κονσεϊσάο: «Περίμενα να είχαμε εννέα πόντους ως τώρα. Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση στους «16» του Champions League από τον τρίτο όμιλο, που μετέχει και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Αν και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (25/11) αγώνα με την Πόρτο παραδέχτηκε πως περίμενε ότι η ομάδα του θα είχε συγκεντρώσει ως τώρα περισσότερους πόντους στο γκρουπ, εν τούτοις εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

«Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Σε αυτό το γκρουπ κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει ή να χάσει. Ακόμα και η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ανίκητη. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο στον αγώνα. Περίμενα να είχαμε εννέα πόντους έως τώρα, αλλά ξέρω ότι είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε την πρόκριση στους 16.

Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης (σ.σ. με την Μαρσέιγ) μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την συνέχεια. Πάντα κοιτάμε την τελειότητα σε κάθε αναμέτρηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει ακόμα να δουλέψουμε, έτσι ώστε να είμαστε πιο σταθεροί και να βρισκόμαστε πιο κοντά στις νίκες».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για την κατάσταση του τραυματία Πέπε και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Μαρσέιγ, απάντησε:

«Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, θα έλεγα απίθανο, να προλάβει να είναι έτοιμος ο Πέπε για το παιχνίδι. Θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί».

Τέλος, αναφερόμενος στην Μαρσέιγ, σημείωσε: «Είναι φυσικό να υπάρχει κριτική σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Μαρσέιγ. Διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή ο οποίος φυσικά δεν είναι άγνωστος. Πιστεύω ότι η κριτική μπορεί να ενεργήσει αντίστροφα και η Μαρσέιγ να προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Θα προετοιμαστούμε για κάθε σενάριο στο παιχνίδι».