Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Ραφίνια για Σίτι

Ο Ραφίνια πονάει στον αστράγαλο από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτινς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξέρει αν θα τον έχει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σίτι.

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Ραφίνια για Σίτι

Μοιάζει απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μία πραγματικότητα, την οποία δεν μπορεί να αλλάξει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος συνεχίζει να χάνει ποδοσφαιριστές του και καλείται να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης χωρίς τη μισή του ομάδα.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι από τα τελευταία τεστ κορονοϊού βγήκε θετικό το δείγμα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος δεν θα παίξει στον αυριανό (25/11) αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και το όνομα του προστέθηκε στη μακρά λίστα των απόντων.

Πλην του νεαρού εξτρέμ, ωστόσο υπάρχει μεγάλη αγωνία και για τον Ραφίνια. Το πόδι του Βραζιλιάνου μπακ γύρισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος με αυτοθυσία συνέχισε να παίζει. Στις προπονήσεις μετά το ντέρμπι παραπονιέται ότι πονάει στον αστράγαλο με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το παραδέχτηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι ότι πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Ραφίνια. Ο ίδιος δεν θέλει να χάσει αυτό το παιχνίδι και ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα. Τον έμπειρο μπακ ο 50χρονος προπονητής θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος του.